Kaj Rietberg

Front-end Ontwikkelaar

Video invoegen in WordPress

[youtube]fuJ9Hy8KXPQ[/youtube]

Dit is mijn screencast die ik nu dan ook bij youtube heb gezet. Maar het lukte me maar steeds niet om de juiste video pluin voor WordPress te verkrijgen. Hopelijk blijft deze nu wel werken. Ik gebruik nu video embedder. Deze lijkt goed te werken.

4 reacties op “Video invoegen in WordPress”

 1. Anco zegt:

  Beste Kaj,
  Sinds kort heb ik mn website ook gebaseerd op WordPress en door toeval ontdekte ik dat je de embedded code gewoon in het berichtenvenster kunt kopieren. Ik heb dus helemaal geen plugin nodig om een video te plaatsen.

  Anco

 2. Kaj zegt:

  Hoi Anco,
  ik weet dat het ook zonder plugin kan, maar als ik dat doe dan raakt mijn thema van slag. Dan staan de zijmenu’s helemaal verkeerd en klopt er niks meer van. Daarom dus een plugin.

  Handige van een plugin is dat je maar weinig code hoeft in te voegen van een video.

 3. I have no idea what is said in the video or what is written on the page, but thank you for mentioning my WordPress plugin! I’m happy to see that it is used. =)

  Kind regards from the author of Video Embedder
  Kristoffer

 4. [...] voor een school. Zo kan Openoffice.org gebruikt worden ipv Microsoft Office. Ik heb het programma Camera Mouse gevonden op Internet. Een programma dat er voor zorgt dat de computer met de ogen te besturen is. [...]

Geef een reactie